KNIPPEN EN STYLEN VAN JOUW KRULLEN

Bekijk de mogelijkheden

Krullen kort

€ 60,-

Per behandeling kijk ik naar wat jouw krullen nodig hebben
Curlsys | DevaCut
Curl by Culr™ | Rezo cut

Krullen midden

€ 75,-

Per behandeling kijk ik naar wat jouw krullen nodig hebben
Curlsys | DevaCut
Curl by Culr™ | Rezo cut

Krullen lang

€ 85,- tot € 150,-

Per behandeling kijk ik naar wat jouw krullen nodig hebben
Curlsys | DevaCut
Curl by Culr™ | Rezo cut

Pintura high/ light kort

€ 110,-

Bij Pintura wordt het haar pluk voor pluk geverfd zonder gebruik te maken van folie. Zo komen jouw krullen het beste tot zijn recht.

Pintura high/ light lang

vanaf € 130,-

Bij Pintura wordt het haar pluk voor pluk geverfd zonder gebruik te maken van folie. Zo komen jouw krullen het beste tot zijn recht.

Mineralen- & Plantenkleuringen

vanaf € 49,-

Ontdek hoe wetenschap en natuur in volledige harmonie werken met mineralen- & plantenkleuringen. Vanaf 50 gr, elke 10 gr extra is €4,-.

Opsteken

vanaf € 47,50

Heb je een speciale gelegenheid? Ik creëer voor jou een prachtige Updo Hairstyle! Opsteken zonder wassen.

Bruidskapsel

vanaf € 150,-

Opgestoken krullen? Op jouw trouwdag wil je aan alle kanten stralen en wil je je geen zorgen maken over je bruidskapsel.

Curl to go!

vanaf € 60,-

Wassen, stylen en föhnen en dan ‘Ready to go’ voor een party, feestje, uitje of ander evenement.

Detox

€ 20,-

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en mooi haar. Bij deze detox reinig ik jouw hoofdhuid en haar op natuurlijke basis van mineralen.

Advies voor thuis

€ 30,-

Eerlijk advies en goede service staat bij mij voorop. Wil je daarom wat meer tijd voor advies voor thuis? Dan plan ik een extra half uur voor je in.

Treatments

vanaf € 75,-

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en mooi haar. De treatment begint met een analyse van de hoofdhuid en conditie van het haar en zal daarop worden afgestemd.

TIPS

Voor de perfecte krullen

Krullend haar is iets om trots op te zijn. Verzorging van een goede krul is daarom heel belangrijk. Tips om je krullen in optimale conditie te houden:

  • Was je haar 1x in de week met een sulfaatvrije (low-poo) shampoo. Door te veel wassen wordt het haar slap.
  • Gebruik na het wassen een conditioner om je haarschubben te sluiten. Conditioner voedt je haar. Gebruik het Squish to Condish’ principe om je haar extra te hydrateren. Krullend haar is van nature heel droog dus hydratatie is heel belangrijk.
  • Wrijf je haar na het wassen niet droog, want dan krijg je pluishaar. Het beste is om eerst het overtollige water uit je haar te knijpen en dan een microvezel handdoek of hydrofiele luier (of katoenen t-shirt voor thuis) om je hoofd te wikkelen. Laat deze ongeveer 5 minuten zitten (ploppen).
  • Borstelen is niet goed voor de krullen. Het is beter om je vingers of een grove kam te gebruiken. Als je toch wilt borstelen omdat je zoveel last hebt van klitten, borstel je haar dan onder de douche als de conditioner in het haar zit met een Denman brush of bijvoorbeeld een Tangle Teezer.
  • Meestal gebruik je haarproducten op nat haar voor een goede verdeling van het product.
  • Voor het beste resultaat was je met een sulfaatvrije shampoo en met een ‘cone’ vrije conditioning en styling.

Na verloop van tijd zul je je eigen weg vinden en bovenstaand lichtelijk aanpassen, maar blijf letten op de juiste CG-Producten.
Vraag bij een bezoek aan het Atelier om advies, ik help je graag.

Liefs Angelique